July 2014
Cadenza Onderwijsconsult – conceptontwikkeling en realisatie

Project details Cadenza Onderwijsconsult ontwikkelt inhoudelijk sterke cursussen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling van leraren in het primair en voortgezet onderwijs. Door deze cursussen aan te bieden in een uniek, kort en zelfstandig te doorlopen e-learning concept, dat gekoppeld is aan een assessment tool (Vaardigheidsmeter VHM), zijn nieuwe groeimogelijkheden ontstaan in een vastgelopen markt. Klaas Bellinga staat Cadenza Onderwijsconsult bij in haar ontdekkingsreis en doorgaande conceptontwikkeling.

01

Jul
2014
PCBO Smallingerland

Project details E-learning Wizard is een digitaal platform dat haar technische applicaties beschikbaar stelt om e-learning te maken én te publiceren. In samenwerking met E-learning Wizard is voor de stichting voor Protestants Christelijk Basis Onderwijs Smallingerland een complete eigen digitale huisacademie gerealiseerd voor bij- en nascholing van haar leraren, intern begeleiders, en directies. Prachtig vormgegeven in de huisstijl van PCBO Smallingerland. Klaas Bellinga informeert en adviseert

01

Jul
2014
ARIIX – Game of Life

Project details ARIIX is wereldwijd een grote Multi-level Marketing speler in de markt voor gezondheids- en verzorgingsproducten. Door een uniek puntensysteem is ARIIX in staat een groot netwerk van vertegenwoordigers aan zich te binden. Het trainen van deze groep vertegenwoordigers is een continue proces, waarbij veel druk op het management ligt om al deze trainingen te organiseren. Klaas Bellinga bedacht samen met Marco Boelen (President Ariix)

01

Jul
2014

July 2014