Het ontzorgen van uw organisatie staat centraal

Onze dienstverlening staat met de E-learning Wizard  in het teken van het behalen van úw doelstellingen. E-learning is dé tool om van uw organisatie een lerende organisatie te maken. Niet alleen met de aanschaf van cursussen, maar bijvoorbeeld ook met het delen onder uw medewerkers van de door uw organisatie opgebouwde expertise.

De E-learning Wizard adviseert u niet alleen over de mogelijkheden, maar zoekt voor u ook de benodigde tools tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Soms zijn deze tools zelfs gratis verkrijgbaar. U kiest daarom altijd voor een onderbouwde oplossing die past bij uw organisatie.

De E-learning Wizard kent een gedegen aanpak en werkt met een open begroting, zodat u precies kunt volgen in welk stadium uw project zich bevindt.


Klaas draagt niet alleen bij aan de realisatie van het inhoudelijke aspect omtrent e-learning, maar neemt ook alle technische zaken uit handen.

Sabine Kokee
Uitgever bij Leuker.nu
Contact

Maak nu een afspraak en ontvang het 'Basisboek E-learning maken’ GRATIS.

En als er vanuit beide partijen nieuwe mogelijkheden ontstaan, zijn wij graag bereid met u mee te investeren!

Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Opmaak 1

Inzicht door advies? Maak een afspraak!

Samen werken aan het heden en de toekomst van uw onderwijs, bij- of nascholing. Door een gerichte aanpak met heldere doelen, helpen wij bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie.

De juiste tools voor uw organisatie

Als u zich verdiept in e-learning ontdekt u dat er veel digitale tools zijn om e-learning te realiseren. Maar welke tool is geschikt voor uw organisatie? Wij geven een passend advies, zorgen voor een optimale integratie in uw organisatie en evalueren de resultaten samen met u.

Beperkt budget? Geen probleem!

Vanuit een open begroting geven wij u duidelijk inzicht in de kosten die gemoeid zijn met uw project. Daarnaast wordt een strakke planning gehanteerd, waardoor voor u direct helder is wat úw opbrengsten zijn. En die hoeven niet duur te zijn!

Quote

We need to bring learning to people instead of people to learning.

Elliott Masie - Masie Center