Kennis delen = ontvangen

Het heldere principe dat kennis delen nieuwe ervaringen en leerprocessen oplevert, betekent voordeel voor u én voor ons. Daarom deelt de E-learning Wizard graag kennis met u. Wij informeren u vrijblijvend en sparren graag met u over uw mogelijkheden rondom e-learningprojecten. Samen met ons netwerk van specialisten vinden wij antwoorden op uw vragen. Door de ruime managementervaring en specifieke ervaring van onze specialisten, kunnen wij snel analyseren en u met heldere antwoorden verder helpen.  En onze holistische visie brengen wij altijd in de praktijk. Bij onze afspraak ontvangt u daarom het (e)-boek ‘E-learning maken, zo doet u dat!’ van de hand van Klaas Bellinga GRATIS!


Klaas biedt creatieve en lucratieve oplossingen omtrent e-learning die eenvoudig te implementeren zijn.

Sander Bellinga
Brand Manager bij Inspirify
Contact

Maak nu een afspraak en ontvang het 'Basisboek E-learning maken' GRATIS

En als er vanuit beide partijen nieuwe mogelijkheden ontstaan, zijn wij graag bereid met u mee te investeren!

Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Opmaak 1

Gratis boek over e-learning bij afspraak

Samen onze kennis delen verrijkt ons beider bestaan. Maak een afspraak en wij delen onze kennis in het boek ‘E-learning maken, zo doet u dat!’. Uiteraard ook verkrijgbaar als e-boek.

Vrijblijvend sparren en brainstormen

Door het gebruik van diverse technieken zijn wij snel in staat een goede analyse te maken en heldere antwoorden te formuleren. Maak kennis met ons door een vrijblijvende sessie aan te vragen!

Helder en bruikbaar advies

Door onze praktische aanpak, concrete analyse en door rekening te houden met de vaak complexe samenhang van uw organisatie, kunnen wij u heldere en bruikbare adviezen geven.

Quote

The most important principle for designing lively e-learning is to see e-learning design not as information design but as designing an experience.

Cathy Moore - E-learning Entrepreneur