Voortdurende begeleiding, ondersteuning en winstgevende tips

Met de E-learning Wizard beschikken wij over een groot netwerk van specialisten, die ieder een uitzonderlijke bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van úw e-learning projecten en doelstellingen.

Bij de uitvoering hiervan begeleiden wij u graag. Met gebruik van bestaande materialen of door ontwikkeling van volledige, geaccrediteerde opleidingen. Naar keuze met ‘Rapid Development’-methoden, of met de opzet van projectplannen tot en met de implementatie met gemotiveerde medewerkers. Om snel resultaat te boeken voor úw organisatie heeft Klaas Bellinga zijn eigen methode ‘Rapid E-learning Development’ (RED) ontwikkeld.

In het boek ‘E-learning Maken: zo doet u dat!’ vindt u de basisprincipes voor het realiseren van e-learningfaciliteiten binnen uw organisatie. Met deze kennis kunt u zich goed voorbereiden op uw stappen.


Klaas levert te allen tijde bruikbaar advies en doet graag iets meer om zijn klanten tevreden te stellen en te houden.

Theo Wildeboer
CEO bij Cadenza Onderwijsconsult
Contact

Maak nu een afspraak en ontvang het 'Basisboek E-learning maken’ GRATIS

En als er vanuit beide partijen nieuwe mogelijkheden ontstaan, zijn wij graag bereid met u mee te investeren!

Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Opmaak 1

Voor ieder budget een oplossing

E-learning hoeft niet gecompliceerd te zijn. Er zijn vele, soms gratis tools om e-learning te realiseren. Kijk naar wat u wilt bereiken. Dan adviseert E-learning Maken u graag over úw mogelijkheden!

Rapid E-learning Development (RED)

Door onze eigen aanpak van Rapid E-learning Development opereren wij zeer efficiënt. Zowel in tijd als kosten en het realiseren van de beoogde doelstellingen. U ziet snel resultaat.

Netwerk van specialisten

Een groot netwerk van specialisten staat dagelijks voor u klaar, die ieder een uitzonderlijke bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van úw e-learningprojecten en doelstellingen.

Quote

Design is not just what it looks like or feels like, but how it works.

Steve Jobs - CEO Apple